Consiliul Local Pitesti a adoptat o hotarare cu privire la alocarea sumei de 60 de bani pentru cofinantarea unei lucrari al carei cost total depaseste 18 milioane de lei. 

Proiectul de hotarare, initiat de primarul Cornel Ionica, a fost votat de consilierii locali.

Proiectul vizat este obiectivul de investitii "Extinderea si reabilitarea imobil Scoala gimnaziala Mircea cel Batran, municipiul Pitesti", finantat de Programul National de Dezvoltare Locala 2017-2020.

Primarul motiveaza initiativa, precizand ca Ministerul Dezvoltarii Regionale a sesizat o eroare de calcul si a cerut acoperirea sumei respective.

“Finantatorul nu a avizat documentatia pentru ca era o eroare de calcul, din punctul dumnealor de vedere, in care era invocata suma de 0,60 lei, adica 60 de bani, pe care nu-i acceptau langa cei 17,9 milioane de lei cu care finanteaza acest proiect. A trebuit sa-i mutam de la aceasta finantare (...) la partea noastra de contributie, adica a beneficiarului, care este de 1,2 milioane”
, a declarat primarul Cornel Ionica, potrivit Stirileprotv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.