Julie Cahlaway, in varsta de 38 de ani, din Nebraska este acuzata ca a inselat mai multi barbati, pe care ii cunostea pe internet, ii facea sa se indragosteasca de ea si le cerea bani. 

Femeia ii mintea pe cei cu care vorbea ca sufera de o boala grava si ca are probleme de natura juridica si le cerea sa o ajute cu bani.

Julie a fost prinsa in momentul in care a inceput sa converseze cu un barbat "singur si proaspat divortat", caruia i-a cerut "fonduri de simpatie". Atat barbatul, cat si mama sa i-au oferit aproximativ 280.000 de dolari, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia a recurs la mai multe minciuni pentru a-i convinge pe cei doi sa o ajute cu bani: le-a spus ca va investi banii in petrol, le-a spus ca este insarcinata si le-a trimis si imagini cu ultrasunete pentru a-i convinge. Din banii primiti, in realitate, femeia si-a cumparat o masina de lux.

Barbatul si mama sa au inceput sa devina suspiciosi si au anuntat autoritatile, care au descoperit ca nu este pentru prima data cand Julie comite fapte de acest fel.

Julie Cahlaway cauta barbati bogati pe internet, ii determina sa se ataseze de ea si le cerea bani. In felul acesta, a reusit sa obtina 375.000 de dolari, bani pe care i-a folosit pentru a-si cumpara diverse produse scumpe.

Femeia va fi dusa in fata judecatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.