Presedintele american, Donald Trump, i-a felicitat pe Elon Musk si SpaceX pentru lansarea cu succes a celei mai puternice rachete din lume. 

”Felicitari pentru Elon Musk si SpaceX pentru succesul lansarii #FalconHeavy. Aceasta realizare, impreuna cu partenerii internationali si comerciali NASA, continua sa arate ingeniozitatea americana la superlativ” a scris Donald Trump pe Twitter, potrivit stirileprotv.ro.

Mesajul presedintelui american nu a ramas fara raspuns, intrucat Elon Musk a tinut sa ii multumeasca, printr-un comentariu la postare: "Iti multumesc din partea SpaceX. Ne asteapta un viitor palpitant".

Cea mai puternica racheta din lume, Falcon Heavy, produsa de SpaceX, s-a inaltat marti in spatiu de pe aceeasi rampa de lansare din Florida de unde au inceput misiunile spre Luna, evenimentul reprezentand un pas important pentru compania privata de rachete detinuta de antreprenorul miliardar Elon Musk, relateaza Reuters.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.