Tensiunile din familia prezidentiala americana sunt din ce in ce mai evidente, mai ales dupa ce au aparut informatii potrivit carora liderul de la Casa Alba ar fi avut, in urma cu 11 ani, o relatie cu o actrita porno.

La aterizarea pe aeroportul din Palm Beach, Florida, Donald Trump a fost cel care a coborat primul din avion, oprindu-se apoi sa o astepte si pe Prima Doamna pentru a se indrepta impreuna spre masina si pentru a face fotografii.

Insa, Melania l-a ajuns din urma si a trecut ca un fulger pe langa el, fara a se opri pentru fotografii sau pentru a-i saluta pe cei prezenti la aeroport, noteaza stirileprotv.ro.

Presedintele american a stat putin pe loc sa salute, mergand apoi singur spre masina.

Nu este primul gest de acest gen. In luna mai a anului 2017, tot pe aeroport, la sosirea in Italia, Prima Doamna a evitat discret o strangere de mana din partea presedintelui Donald Trump. La coborarea din avionul Air Force One, liderul american a incercat sa-si ia sotia de mana, insa Melania a evitat discret gestul, sub pretextul ca isi da la o parte o suvita de par de pe fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.