Darius Foreman, un baiat in varsta de 13 ani din Maryland, a ajuns de urgenta la spital, sambata, dupa ce a cazut in timp ce construia o casuta in copac si si-a perforat capul intr-un surub de 15 centimetri. 

Baiatul lucra la constructia casutei din copac in momentul in care a cazut de pe ramura si a lovit o placa de lemn de un metru si jumatate.

Rama a picat peste el, iar un surub de 15 centimetri i-a perforat craniul, a declarat Joy Ellingsworth, mama lui Darius Foreman.

"M-am speriat. Este cel mai terifiant lucru prin care am trecut", a declarat femeia, potrivit stirilerprotv.ro.

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a taia placa si a-l transporta pe baiat la spital. Medicii au constatat ca surubul nu a afectat nicio parte a creierului, astfel ca Darius a fost operat de urgenta.

"Cativa milimetri si ar fi sangerat pana la moarte. Am stat ca pe ace. Placa aceea a fost infipta in craniul copilului timp de sapte ore", a declarat neurochirurgul care l-a operat pe baiat, Alan Cohen, de la spitalul John Hopkins.

Trei zile mai tarziu, baiatul a fost externat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.