In ciuda succesului sau planetar, cantaretul britanic Ed Sheeran a fost mereu apreciat pentru modestia si simplitatea sa. Se pare insa ca mania grandorii a pus stapanire pe artist daca e sa dam crezare informatiilor aparute in cotidianul britanic Daily Mail, care relateaza ca muzicianul ar fi cumparat patru proprietati alaturate locuintei sale.

Pe de alta parte, cantaretul nu poate fi criticat pentru ca isi foloseste averea estimata la 40 de milioane de lire si care sporeste in continuare. Proprietatile vor asigura o viata departe de ochii curiosilor pentru Ed Sheeran si Cherry Seaborn, viitoarea sa sotie, cu care s-a logodit recent. Presa a scris deja ca muzicianul si-ar fi amenajat un bar privat la care accesul se face printr-un tunel legat de casa principala.

Cantaretul doreste sa-si mareasca domeniul adaugand un studio de inregistrari, o sala de cinema, doua sali de jocuri si o discoteca, informeaza duminica site-ul 20minutes.fr.

Vecinii nu par sa fie deranjati de achizitiile facute de Ed Sheeran, iar unul dintre acestia a declarat pentru Daily Mail ca astfel ''ne se va mai plange nimeni ca pune muzica prea tare''.

Sursa: Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.