Baiatul care apare in reclama controversata a H&M a primit un contract de modeling, in valoare de un milion de dolari, din partea rapperul-ui american P. Diddy. 

Contractul oferit micutului este pentru compania de haine pe care cantaretul o detine.

Nu se stie inca daca baietelul a acceptat oferta, intrucat cei din anturajul artistului au fost foarte discreti in acest sens.

Mai multe personalitati internationale au sarit in apararea copilului, printre care Romelu Lukaku, atacantul echipei Manchester United, care considera gestul "ofensator" sau LeBron James.

"H&M ne-a inteles gresit pe noi toti! Si noi nu o sa le cadem in plasa! Ramanem in picioare! Stau si ma uit la aceasta fotografie... Vad un tanar rege! Conducatorul lumii, o forta care nu poate fi niciodata negata! Noi, ca afro-americani, va trebui intotdeauna sa rupem barierele, sa dovedim ca oamenii gresesc. Muncim din greu sa dovedim ca apartinem aceleiasi lumi", a spus la randul sau LeBron James, potrivit Digisport.ro.

Put some respect on it!! When you look at us make sure you see royalty and super natural God sent glory!! Anything else is disrespectful.

A post shared by Diddy (@diddy) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.