Nu e tocmai usor sa vinzi o masina veche de peste 20 de ani. Asta daca nu esti creativ. Max Lanman insa, a reusit sa creeze o reclama inteligenta si amuzanta, cu ajutorul careia sa vanda masina logodnicei sale, veche de peste 20 de ani.

Reclama a devenit virala pe internet si a atras atentia multor persoane care se aflau in cautarea masinii visurilor.

La 5 zile dupa ce Max a oferit masinii numele ”Greenie” si a scos-o pe piata, a reusit sa ajunga la suma de 150.000 de dolari, iar clipul video a strans peste 4 milioane de vizualizari.

Compania eBay a hotarat atunci sa inchida listarea, din cauza activitatii neobisnuite.

”Se pare ca un reprezentant din cadrul departamentului de frauda al companiei noastre a identificat un comportament neobisnuit vis-a-vis de o tranzactie. Acesta nu a putut sa creada ca o astfel de masina poate fi vanduta cu 150.000 de dolari, astfel ca a inchis licitatia”, explica Lanman, potrivit Boredpanda.com.

Cei doi tineri s-au vazut nevoiti sa relisteze produsul: ”Cu siguranta nu ne asteptam la asta, dar avem incredere ca totul va merge perfect. Una peste alta, suntem recunoscatori ca oamenii si-au exprimat interesul si ca reclama a fost atat de apreciata”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.