Mai multe publicatii straine, printre care cotidianul Corriere della Sera sau Daily Mail, au scris despre crima de marti seara de la metrou, din statia Dristor 1, cand o tanara in varsta de 25 de ani a fost aruncata in fata trenului. 

Corriere della Sera descrie evenimentul de marti seara drept o "oroare".

Cotidianul a publicat imaginile surprinse de camerele video de supraveghere, din statia de metrou Dristor 1 si a citat televiziunile din Romania, punctand ca "autoarea gestului nechibzuit a fost identificata ca Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, in prezent retinuta in inchisoare fiind acuzata de crima si supusa unui examen psihiatric. Motivul? Pentru moment este inexplicabil, deoarece Serban a mai incercat sa ucida o alta fata cu putine ore inainte, intr-o alta statie de metrou", potrivit Stirileprotv.ro.

Daily Mail a redat intreg sirul evenimentelor, punctand si faptul ca, initial, pasagerii au fost anuntati ca este vorba despre o sinucidere. Tabloidul a scris ca "autoritatile au transmis imaginile cu suspecta si o femeie a fost arestata in acea noapte".

Magdalena Serban, criminala de la metrou, a fost transferata joi la Spitalul Penitenciar Jilava. Potrivit avocatei sale, ea isi regreta fapta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.