Oficialii americani si asiatici ai serviciilor de informatii au declarat ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, ar lucra la un arsenal de arme biologice. 

Oficialii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au inregistrat o crestere a constructiilor de fabrici si laboratoare, in ultima perioada.

Liderul de la Phenian a cerut fabricarea unor masinarii, care ar putea fi folosite pentru a imprastia tone de microbi fatali, informeaza Stirileprotv.ro.

Aceasta declaratie a fost formulata la o distanta de 10 ani de la semnalul de alarma tras de Congresul din SUA, privind activitatea secreta a nord-coreenilor de a crea o arma biologica.

Kim Jong-un ar fi trimis experti in intreaga lume pentru a obtine diplome in domeniul microbiologiei, astfel ca analistii americani se tem ca liderul ar putea produce agenti patogeni periculos, pe scara larga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.