Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis o scrisoare de felicitare catre omologul sau roman, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, prin care ii multumeste pentru sprijinul acordat tarii sale. 

”Imi face o deosebita placere sa Va adresez, in numele poporului Republicii Moldova si al meu personal, cele mai sincere si cordiale felicitari cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, insotite de urari de pace si prosperitate pentru poporul roman”, scrie Igor Dodon, potrivit Stirileprotv.ro.

Dodon isi arata aprecierea pentru caracterul relatiilor traditionale de prietenie si cooperare dintre Moldova si Romania, care se bazeaza pe sustinere de ambele parti.

”Totodata, tin sa Va aduc sincere multumiri pentru suportul acordat de Romania Republicii Moldova. Am ferma convingere ca si pe viitor vom mentine un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie si colaborare existente intre tarile noastre vor continua sa se dezvolte si sa se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state. Dorindu-Va frumoase realizari in activitatea Dumneavoastra de mare raspundere, Va rog sa acceptati, Excelenta, asigurarea inaltei mele consideratii”, se arata in scrisoarea transmisa de catre presedintele Republicii Moldova presedintelui Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.