Presedintele PNL, Ludovic Orban, precizeaza ca, astazi, membrii si simpatizantii partidului se vor afla in strada. Noi manifestatii sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti si in zeci de orase.
"Am spus la caderea motiunii de cenzura initiata de PNL ca nu vom ceda si vom continua lupta, atat in Parlament, dar si prin orice alte mijloace legale, pentru a scapa Romania din ghearele acestei caracatite care incearca sa confiste statul roman. Astazi, membrii si simpatizantii Partidului National Liberal se vor afla in strada alaturi de acele grupuri active din societate care nu accepta resemnarea. Impreuna, prin vigilenta, perseverenta, dar mai ales unitate, vom gasi antidotul pentru a vindeca chiar si ciuma rosie”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.


Noi manifestaţii sunt anunţate pentru duminică seară în Bucureşti şi în zeci de oraşe, 42 de grupuri civice şi organizaţii neguvernamentale, precum şi confederaţiile sindicale Blocul Naţional Sindical şi Cartel Alfa chemând românii să ceară în stradă retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale şi demisia Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului. "Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat", spun iniţiatorii protestelor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.