Presedintele SUA, Donald Trump, regreta ca a intervenit pentru eliberarea celor trei baschetbalisti de la UCLA, care fusesera retinuti in China dupa ce au fost suspectati de furt. 

Intr-un mesaj postat pe Twitter, Trump marturiseste ca ar fi trebuit sa ii lase pe cei trei sportivi in inchisoare, avand in vedere atitudinea tatalui unuia dintre ei.

"Acum, cand cei trei baschetbalisti nu mai sunt in China si au fost salvati de ani de inchisoare, LaVar Ball, tatal lui LiAngelo, nu accepta ce am facut pentru fiul sau. Ar fi trebuit sa ii las in inchisoare”, a scris Trump, potrivit Adevarul.ro.

Presedintele american s-a aratat deranjat de declaratiile facute de LeVar Ball, fost jucator de baschet si de fotbal american: "Sa nu imi spuneti nimic. Toata lumea vrea sa para ca el m-a ajutat. Insa eu sunt din Los Angeles. Am vazut lucruri mai grave decat sa ia un tip niste ochelari. Fiul meu are un caracter puternic, astfel ca o decizie proasta nu il defineste”.

Cei trei baschetbalisti, LiAngelo Ball, Cody Riley si Jaren Hill au fost retinut pe 7 noiembrie, fiind suspectati ca au furat dintr-un magazin Louis Vuitton din China.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.