Gunoiul pe care oamenii il lasa in urma lor in ape si paduri reprezinta sursa de inspiratie a fotografului care, prin acest proiect, spera sa ii motiveze pe oameni sa se gandeasca de doua ori atunci cand lasa gunoi in urma lor. 

"Atitudinea oamenilor, in special in ultimul secol, m-a determinat sa spun o poveste despre relatia terifianta pe care noi, oamenii, o avem cu mediul inconjurator. Poluarea padurilor, marilor si deserturilor, neglijenta si risipa, toate trebuie sa se schimbe pentru ca noi sa fim sanatosi. ", a declarat fotograful, potrivit Boredpanda.com.

In prezent, numarul oficial de gunoaie produse de risipa, poluare si consum este estimat in jurul valorii de 250 de milioane de kilograme pe an, numai in Olanda.

Prin prezentarea acestor fotografii, initiatorul proiectului isi doreste sa ii inspire si sa ii motiveze pe oameni sa se gandeasca mai mult la sanatatea lor si a mediului inconjurator.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.