Google lanseaza primul update important al interfetei pentru aplicatia Maps, din ultimii doi ani. Aceasta schimbare filtreaza o cantitate mare de informatii care sunt afisate in functie de modul de utilizare. 

Google a lansat in primavara acestui an Google Maps Explore pentru a cauta anumite puncte de interes si Google Maps Drive pentru ghid auto si transport public.

Google Maps adapteaza acum si interfata grafica a acestor moduri, astfel incat sa separe informatiil utile pentru fiecare dintre cele trei moduri de utilizare.

De exemplu, punctele de interes care sunt considerate importante pentru un anumit tip de utilizare, vor fi afisate mai mare decat celelalte.

Fiecare categorie de interes va avea o culoare specifica, astfel incat sa fie mai usor de identificat, potrivit Profit.ro.

Modificarile pot fi vazute pe toate platformele ce suporta aplicata Maps si in cadrul unor servicii si aplicatii care integreaza Google Maps, inclusiv Google Earth sau Android Auto.

Noua interfata va fi implementata treptata, in doua saptamani devenind disponibila pentru toti utilizatorii aplicatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.