Bubu este o femela chinchilla in varsta de 7 ani, care a reusit sa stranga 161.000 de fani pe Instagram. Animalutul isi surprinde fanii cu ipostaze din cele mai haioase, ce reproduc stilul de viata al unui om. 

Bubu adora cocktail-urile, petrecerile si chiar sa conduca masini sport.

Proprietarul animalutului isi aminteste ca a inceput sa il fotografieze inca de cand avea doar patru luni, dar posteaza imaginile de putin timp pe retelele sociale.

Cu toate acestea, spiritul jucaus al femelei de chinchilla a reusit sa atraga simpatia a peste 160.000 de fani.

"Un animalut de companie este asemenea unui copil si nu m-am putut abtine sa nu imortalizez fiecare moment cu el. Am creat contul de Instagram anul trecut. Postez zilnic diverse fotografii. Sunt impresionata de felul in care oamenii reactioneaza la fotografiile lui Bubu. Are o multime de prieteni si primeste mesaje de la oameni din intreaga lume. Pe langa faptul ca este un animal adorabil, cred ca oamenii o iubesc si pentru ca demonstreaza cat de dragalase sunt animalutele chinchilla", a declarat stapana, potrivit Dailymail.co.uk.

Those happy Christmas shopping days 🐭🛍

A post shared by BuBu The Chinchilla (@cute_bubu) on

Missing you, my fluffy angel👼

A post shared by BuBu The Chinchilla (@cute_bubu) on

I love my bed, I love sleeping 😴

A post shared by BuBu The Chinchilla (@cute_bubu) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.