Cel putin cinci persoane au murit, dupa ce un barbat a inceput sa impuste oameni, marti seara, in mai multe locatii din nordul Californiei, inclusiv langa o scoala. Printre morti se numara si atacatorul.

Potrivit postului KCRA din San Francisco, impuscaturile au izbucnit intr-o casa din comitatul Tehama si au continuat imediat la scoala, scrie Agerpres.

"Știu ca au fost evacuati, pe calea aerului, mai multi elevi. Școala a fost securizata, iar copiii care se aflau in clasa au fost dusi intr-un loc sigur", a declarat, pentru KCRA, seriful adjunct local, Phil Johnston.

Potrivit acestuia, trei persoane au murit in acest incident armat care a mobilizat 100 de membri ai fortelor de ordine. Tragatorul, a subliniat Phil Johnston, a fost doborat de politie.

Agentia EFE, care citeaza biroul politiei din comitatul Tehama, arata ca incidentul a avut loc la ora locala 08,00 (17,00 GMT), in apropiere de localitatea Red Bluff, situata la circa 185 km nord de Sacramento.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.