Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr., a publicat pe contul sau de Twitter conversatiile cu Wikileaks, dupa ce un raport arata ca acesta a schimbat mesaje cu organizatia, in timpul campaniei electorale a tatalui sau din 2016. 

Trump Jr. a publicat mesajele dupa ce revista The Atlantic a aratat ca fiul cel mare al presedintelui a avut o discutie cu WikiLeaks, in timpul campaniei electorale a tatalui sau, informeaza Stirileprotv.ro.

Revista a transmis, de asemenea, ca aceste mesaje au fost redirectionate catre anchetatorii Congresului, care se afla in cautarea unor dovezi care sa stabileasca daca echipa de campanie a presedintelui SUA a colaborat cu guvernul din Rusia.

Compania WikiLeaks a creat controverse in timpul campaniilor prezidentiale din SUA, din 2016, intrucat dezvaluia periodic email-uri din partea oficialilor Comitetului National Democrat si a presedintelui de campanie al lui Hilary Clinton, John Podesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.