Liderul de la Casa Alba, Donald Trump, se intreaba de ce liderul nord-coreean Kim Jong-un l-ar insulta numindu-l "batran", avand in vedere ca el nu l-ar numi niciodata "scund si gras".

"De ce Kim Jong-un m-ar insulta numindu-ma batran, in conditiile in care eu nu l-as numi niciodata scund si gras? Oh, ma straduiesc atat de mult sa-i fiu prieten - si poate intr-o zi acest lucru se va intampla!", a scris presedintele american pe Twitter.

Reactia survine dupa ce Coreea de Nord a apreciat, sambata, ca presedintele american Donald Trump este un "distrugator" care a "cersit razboiul nuclear" in timpul turneului sau din Asia. "In timpul vizitei sale, Trump si-a aratat adevarata fata de distrugator al pacii si al stabilitatii in lume si a cersit un razboi nuclear in Peninsula coreeana", a aratat Ministerul de Externe nord-coreean intr-o declaratie transmisa agentiei de stat, KCNA.

"Remarcile nesabuite facute de un nebun batran ca Trump nu ne vor speria si nu ne vor opri. Dimpotriva, toate acestea ne fac sa fim si mai convinsi ca optiunea noastra de a promova constructia economica simultan cu sporirea fortei noastre nucleare este cu atat mai justificata si ne determina sa intensificam efortul de a ne intregi forta nucleara", a mai anuntat acesta, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.