Trotter, un pui de buldog francez, este un maestru al deghizarilor, iar stapana sa reuseste sa surprinda fotografii impresionante, pe care le impartaseste cu prietenii sai de pe Instagram.

Fotografiile fashion si cele cu animale sunt probabil cele mai faimoase de pe Instagram. Trotter, buldogul francez, combina aceste doua elemente si reuseste sa atraga 198.000 de fani pe reteaua sociala.

Sonya Yu, stapana buldogului francez, marturiseste ca Trotter este un catel simpatic, care se comporta natural in fata camerei.

"Ne antrenam de cand era micuta si mi se pare ca este intotdeauna pregatita sa pozeze. Stie cum sa stea si este un model excelent", spune stapana sa, potrivit Huffingtonpost.com.

Trotter strange cam 10.000 de aprecieri la fiecare postare si este deja o vedeta, astfel ca stapana sa si-a facut un obicei din a realiza fotografii cu catelusa si de a le posta pe reteaua sociala.

"Se intampla sa mergem pe strada si sa ne opreasca oamenii. Ne intreaba daca este Trotter, catelusa pe care au vazut-o pe Instagram. Sunt foarte incantati sa o cunoasca in realitate. E ca si cand s-ar intalni cu o celebritate. Trotter intelege ca are un efect pozitiv asupra oamenilor. Stie cum sa puna acea privire dragalasa care sa ii determine pe oameni sa faca ce vrea ea", povesteste Sonya Yu.

It's not far from Valentine's Day, so I've already got a few date & outfit options lined up. I love accessorizing for a fancy dinner date, but no outfit is complete without my @whistlelabs. Follow along over there this week to see what other romantic plans I have in store. #dogslovewhistle

A post shared by Trotter (@trotterpup) on

🎶Live fast, trot hard, bad dogs do it well🎶

A post shared by Trotter (@trotterpup) on

I've got a lil helper this year. Have you been naughty or nice?

A post shared by Trotter (@trotterpup) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.