Niantic, compania care a creat Pokemon Go, a anuntat ca va lansa un joc asemanator, inspirat din franciza Harry Potter. Jocul se va numi "Harry Potter: Wizards Unite" si va fi dezvoltat impreuna cu Portkey Games, divizia de jocuri de la Warner Bros. Interactive. 

Noul joc, care va fi lansat in anul 2018, va functiona pe aceleasi principii de realitate augmentata si localizare ca si Pokemon Go. Jucatorii vor avea rolul unor vrajitori care trebuie sa isi uneasca fortele pentru a lupta impotriva raului.

Explorand imprejurimile, utilizatorii jocului vor invata vraji din ce in ce mai puternice, pe care le vor folosi intr-un sistem de preferinta colaborativ in intalnirea cu personajele cunoscute ale povestilor cu Harry Potter.

Compania nu a oferit mai multe informatii despre mecanica jocului, dar precizeaza faptul ca noul joc este o evolutie a Pokemon Go, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.