Juli Briskman, femeia surprinsa in timp ce arata degetul mijlociu coloanei oficiale a lui Donald Trump, a fost concediata de la locul de munca. Ea recunoaste ca nu se astepta ca gestul sa ii creeze atat de multe probleme. 

Fotografia a fost realizata de un reprezentant al Casei Albe, in timp ce Trump se indrepta spre terenul de golf, insotit de coloana oficiala. Femeia care mergea pe bicicleta a ridicat degetul mijlociu in aer, exact in momentul in care coloana de masini trecea pe langa ea.

Angajatorul femeii se numara printre cei care au vazut fotografia, astfel ca aceasta a fost concediata de la compania Akima LLC, intrucat a incalcat politicile companiei in ceea ce priveste activitatea angajatilor pe retelele sociale.

Juli Briskman (50 de ani), mama a doi copii, s-a declarat surprinsa de faptul ca gestul sau a fost imortalizat, dar nu regreta fapta comisa.

"Coloana lui Trump trecea pe langa mine si a inceput sa imi clocoteasca sangele. M-am gandit la cate probleme sunt in tara si el sta sa joace golf. Le-am aratat degetul mijlociu de mai multe ori. Intr-un fel, e mai bine ca s-a intamplat asa. Sunt furioasa sa vad unde a ajuns aceasta tara. Sunt socata”, a declarat femeia, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.