Jennifer Aniston și Justin Theroux sunt în așteptarea primului lor copil cu ajutorul unei mame surogat, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit publicatiei Star, Aniston si Theroux (46 de ani) vor deveni curand parinti cu ajutorul unei mame purtatoare.

Revista da asigurari ca cei doi actori vor deveni anul viitor parintii unei fetite. Cuplul este nerabdator sa tina in brate primul lor copil, scrie AGERPRES.

Se pare ca cei doi soti au recurs la serviciile aceleiasi clinici la care au mers si alte celebritati precum actrita Nicole Kidman sau cantaretul Ricky Martin, pentru a-si indeplini visul de a deveni parinti.

In cazul in care stirea va fi confirmata, cei doi actori vor face un pas inainte in casnicia lor dupa ce si-au unit destinele in 2015, intr-o ceremonia surpriza. Insa nu este prima data cand se speculeaza asupra unei posibili sarcini a lui Jennifer Aniston — acelasi lucru s-a intamplat si cand era casatorita cu Brad Pitt.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.