Pagina "Coruptia Ucide" a lansat un apel pentru organizarea unei manifestatii impotriva modificarii Codului fiscal, in Piata Victoriei, miercuri, incepand de la ora 11:00, in aceeasi zi in care Guvernul ar urma sa adopte prin OUG trecerea contributiilor de la angajator la angajat. De asemenea, organizatorii evenimentului intitulat "Opriti modificarea Codului fiscal!" fac apel la marile companii sa permita angajatilor sa isi ia liber prin rotatie pentru a participa la miting.

"8 noiembrie este Miercurea Neagra pentru economia Romaniei. Pentru a carpi un buget pe care nu a fost in stare sa il gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil sa distruga economia libera a Romaniei. Modificarile Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intentioneaza sa le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanta de Urgenta), vor aduce haosul in planurile de afaceri si in salarizare. In acest fel, inconstienta guvernantilor distruge orice sansa pentru o economie predictibila si stabila in Romania", scrie pe pagina evenimentului.

Orgaizatorii anunta ca miercuri, de la ora 11.00, oamenii se vor aduna in Piata Victoriei pentru a opri aceasta OUG toxica.

"Incepand cu ora 11:00, vom fi in Piata Victoriei pentru a opri aceasta noua OUG toxica. Facem apel la marile companii din Romania sa sustina acest protest si sa le dea cateva ore libere prin rotatie angajatilor, pentru a veni alaturi de noi. Sa nu se lase intimidate de teoriile conspiratiei si sa inteleaga ca este ultima sansa de a lupta impotriva unei ”Revolutii Fiscale” care le va pune in pericol business-ul", mai spun ei.

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marti, la Parlament, ca miercuri va avea loc sedinta de Guvern, iar modificarile Codului fiscal, inclusiv transferul contributiilor de la angajator la angajat, vor fi facute prin Ordonanta de urgenta. De asemenea, prim-ministrul a spus ca primarii nu sunt nemultumiti de masurile fiscale care urmeaza sa fie adoptate. ”Nu au fost nemultumiti, Dumnezeule”, a spus Mihai Tudose.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.