Un angajat de la Twitter aflat pe punctul de a pleca din companie s-a amuzat dezactivand contul personal al presedintelui american Donald Trump, rapid reactivat, in doar cateva minute, a anuntat reteaua de socializare, relateaza AF

Joi, catre ora locala 19.00 (vineri, 1.00, ora Romaniei), vizitatorii contului @realDonaldTrump au fost intampinati de mesajul ”Ne pare rau, aceasta pagina nu exista”.

Twitter a anuntat anterior ca acest cont al lui Donald Trump a fost dezactivat ”din neatentie” printr-o greseala comisa de un angajat al retelei de socializare.

”Astazi (joi), mai devreme, contul @realDonaldTrump a fost dezactivat din neatentie, din cauza unei erori umane comise de un angajat al Twitter”, a anuntat grupul intr-un tweet.

”Contul a fost oprit timp de 11 minute si a fost restabilit intre timp”, a adaugat grupul, precizand ca o ancheta interna era in curs si ca erau luate ”masurile necesare pentru ca acest lucru sa nu se repete pe viitor”.

Insa ”am descoperit prin ancheta noastra ca aceasta intrerupere a fost provocata de catre un angajat al Twitter care a facut-o in ultima sa zi de munca”, a dezvaluit grupul ulterior, scrie News.ro.

Donald Trump nu a evocat deocamdata aceasta scurta disparitie

Acest cont personal - el are un cont oficial @Potus, pe care nu-l prea foloseste - este mijlocul de comunicare predilect al presedintelui american. El are peste 41,7 miliaone de abonati.

Pe el, seful statului american a anuntat masuri, a lansat invective si a facut comentarii - uneori denigratoare - despre persoane, din tabara sa sau nu, care nu se afla in favorurile sale.

El posteaza aproape zilnic astfel de mesaje de maximum 140 de caractere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.