Dupa ce s-a casatorit impotriva vointei sale, o femeie din Pakistan a fost arestata dupa ce a ucis nu mai putin de 13 persoane pentru ca le-a servit lapte otravit, care ar fi fost destinat sotului sau, informeaza politia locala, potrivit AFP.

Intamplarea a avut loc in satul Valvati, din districtul Muzaffargarh, Punjab.

Seful politiei, Owais Ahmad, a afirmat ca femeia a recunoscut ca a pus otrava in laptele pe care i l-a servit sotului. Acesta insa, nu l-a baut, ci l-a turnat intr-un "lassi", un iaurt de baut popular Asia de Sud-Est, din care a baut toata familia. Treisprezece persoane si-au pierdut viata, printre care si sotul si alte paisprezece au fost transportate la spital, scrie digi24.ro.

"Politia a arestat-o pe Asiya Bibi, alaturi de un barbat si de matusa femeii, care au recunoscut ca i-au fost complici, si i-a acuzat de crima", a declarat Ahmad. De fapt se pare ca barbatul ar fi fost iubitul femeii, iar matusa- "creierul operatiunii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.