Donald si Melania Trump au avut cateva mii de invitati la Casa Alba, in ajunul sarbatorii de Halloween, carora le-au impartit dulciuri si cu care s-au fotografiat. 

Presedintele Donald Trump, imbracat in costumul sau obisnuit cu cravata rosie, si sotia sa, Melania, au intampinat 6.000 de copii si adulti la Casa Alba, in ajunul sarbatorii de Halloween.

Copii de la mai mult de 20 de scoli din districtele Columbia, Maryland si Virginia au participat la manifestarile organizate pe South Lawn de la Casa Alba, impreuna cu familii ale militarilor si membri ai unor organizatii, informeaza News.ro.

Masini de fum, figuri asemanatoare fostilor presedinti americani sculptate in dovleci, paianjeni uriasi ancorati pe fatadele cladirii au facut parte din butaforia pregatita pentru primul Halloween al cuplului Trump la Casa Alba.

Trump si prima doamna, care a purtat o haina trei sferturi, au intampinat dinozauri, atleti, ofiteri de politie si scheleti ambulanti, cu care au conversat si s-au fotografiat. Melania Trump le-a urat tuturor „Happy Halloween!”.

Intre dulciurile oferite de cuplul prezidential s-au numaarat bomboane si biscuiti de casa.

Mai multi membri ai cabinetului au fost si ei prezenti la eveniment alaturi de familii, intre care ofiterul de presa Sarah Huckabee Sanders, secretarul pentru Educatie Betsy DeVos, imbracata precum Ms. Frizzle din „The Magic School Bus”, si secretarul pe probleme ale veteranilor David Shulkin, cu un cutit de jucarie care aparent ii trecea prin cap.

Vineri, Donald Trump a primit in Biroul Oval copii ai reporterilor acreditati la Casa Alba. El i-a felicitat pe jurnalisti pentru felul in care si-au crescut progeniturile, carora le-a oferit bomboane de ciocolata.

„Nu pot sa cred ca presa a creat asa copii frumosi. Cum a facut asta nu stiu”, a spus presedintele aflat la biroul sau inconjurat de copii.

Halloween-ul a fost sarbatorit la Casa Alba de la jumatatea secolului XX, cu fiecare administratie punandu-si amprenta pe aceasta sarbatoare, potrivit White House Historical Association.

Citeste si:
Casa Albă respinge acuzațiile că SUA ar profita de pe urma...
Casa Albă respinge acuzațiile...

Mamie Eisenhower a decorat Casa Alba de Halloween pentru prima data. Ea a invitat membrii ai echipei si pe sotiile lor la un pranz, pe 30 octombrie 1958, in State Dining Room, care a fost decorata cu scheleti si felinare facute din dovleci. Mesele au fost impodobite cu vrajitoare pe maturi fermecate in miniatura.

Evenimente de amploare au fost tinute la Casa Alba odata cu administratia Nixon. In 1969, 250 de copii din Washington DC au participat la petrecerea de Halloween de la Casa Alba, cand intrarea dinspre Pennsylvania Avenue a fost transformata intr-o gura gigant. Richard Nixon si sotia sa au organizat petreceri in 1971 si 1972.

In primul an la sefia Statelor Unite, George H.W. Bush impreuna cu prima doamna, Barbara Bush, a organizat o petrecere pe South Lawn la care au fost invitati 600 de scolari, in 1989.

Bill si Hillary Clinton au organizat in fiecare an petreceri costumate pentru prieteni si angajati ai Casei Albe, deseori combinate cu aniversarea primei doamne, care este nascuta pe 26 octombrie. Una dintre aparitiile memorabile ale celor doi a fost in 1993, cand Bill Clinton a fost costumat precum presedintele James Madison, iar Hillary Clinton, ca Dolley Madison.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Barack si Michelle Obama au invitat la Casa Alba copii si familii ale militarilor in fiecare an din cele doua mandate, exceptie facand 2012, cand uraganul Sandy a lovit Coasta de Est.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.