Amazon va lansa un serviciu care va oferi curierilor posibilitatea de a descuia usile clientilor pentru a livra coletele.  

Pentru ca acest serviciu sa functioneze, utilizatorii Amazon Key vor avea nevoie de o incuietoare inteligenta, dar si de camera Cloud Cam.

Curierul va scana codul de bare inscriptionat pe colet, comanda va fi verificata online, camera va incepe sa inregistreze, iar cel care face livrarea va putea descuia usa prin intermediul unei aplicatii.

In timpul acesta, utilizatorii pot verifica in timp real ce se intampla cu coletul sau pot primi o inregistrare video.

Acest tip de sistem poate fi utilizat si pentru a permite accesul persoanelor care plimba caini, celor care se ocupa de curatenie sau chiar oaspetilor.

Compania americana este in cautarea de solutii pentru a imbunatati sistemul de livrari.

"Amazon pare a fi intr-o misiune de neoprit, aceea de a detine fiecare aspect al locuintei", a declarat Ben Wood, analist in cadrul CCS Insight, potrivit Digi24.ro.

Serviciul Amazon Key va fi disponibil mai intai in 37 de orase din SUA, orase in care livrarile vor fi efectuate de firma de curierat a companiei, Amazon Logistics.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.