Un barbat s-a sinucis live pe Facebook dupa ce a aflat ca fiica sa urmeaza sa se casatoreasca fara aprobarea sa.
Inainte de a apasa pe tragaci, Ayhan Uzun, in varsta de 54 de ani, expune motivele care l-au determinat sa recurga la acest gest extrem.

"Transmit live in seara aceasta, e testamentul meu, nu vreau ca cei care m-au adus in aceasta stare sa vina la inmormantarea mea. La revedere, eu plec, aveti grija de voi", a spus barbatul inainte sa se impuste in cap, potrivit metro.co.uk.

Barbatul era singur acasa cand a aflat vestea ca fiica sa se va casatori: "Nimeni nu m-a intrebat despre mine. Nimeni nu m-a tratat ca pe un barbat. Socrul meu mi-a luat locul si fara sa aiba dreptul a aprobat nunta fiicei mele. Nimeni nu a spus ca tatal acestei fete este in viata. Desi as fi asteptat ca fiica si familia mea sa-mi spuna: «Vino tata, fii alaturi de noi»".

"Sotia mea m-a sunat si mi-a spus. Am intrebat-o de ce nu a venit sa-mi spuna (de logodna n.r.) si mi-a raspuns ca nu putea veni personal. Poate unii dintre voi vor numi ceea ce fac un spectacol. Nu vreau sa mai treaca cineva prin ce trec eu in acest moment. In scurt timp o sa-mi inchei viata cu arma pe care o tin in mana",
a mai spus barbatul.

In timpul acestui discurs, prietenii si rudele au scris comentarii pentru a-l determina pe barbat sa se razgandeasca. Cu toate acestea, el si-a dus la bun sfarsit amenintarea, scrie digi24.ro.

Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.