Presedintele american Donald Trump i-ar fi transmis prin intermediul unei convorbiri telefonice unei vaduve insarcinata a unui soldat ucis in lupta ca sotul sau a "stiut in ce se baga" cand a plecat la razboi, informeaza CNN.

"Practic, i-a spus: «Presupun ca stiam in ce se baga, dar imi dau seama ca tot e dureros»", sustine senatoarea democrata Federica Wilson, care s-ar fi aflat alaturi de familia soldatului ucis, noteaza digi24.ro.

Chestionata daca este sigura ca liderul de la Casa Alba chiar a spus acest lucru, raspunsul lui Wilson a fost: "Da, chiar asta a spus. Stiti, asta e un lucru pe care poate il spui intr-o conversatie, dar nu ar trebui sa il spui nicicand unei vaduve indurerate. Toata lumea stie ca atunci cand pleci la razboi exista posibilitatea sa nu te mai intorci viu, dar nu ii reamintesti unei vaduve acest lucru. Este lipsit de bun simt".

Presedintele Donald Trump a dezmintit aceste afirmatii: "Senatoarea democrata a inventat absolut tot i-as fi spus eu sotiei soldatului mort la datorie (si am dovezi). Trist!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.