Andrew Parker, seful serviciul de informatii atentioneaza ca Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare amenintare terorista si ca sunt inevitabile noi atacuri, informeaza The Guardian.

"Amenintarea este multipla, evolueaza rapid, la o viteza si la o scara cum n-am vazut pana acum. Este cea mai rapida evolutie pe care am perceput-o in cariera mea de 34 de ani. In ziua de azi, teroristii au mai multa activitate, ne ataca mai rapid si este mai dificil de detectat", a declarat seful M15.

De asemenea, Parker a subliniat ca au fost oprite mai multe atacuri, in ultimele 7 luni fiin retinuti jihadisti care se pregateau sa comita un atentat, noteaza stirileprotv.ro.

"Amenintarea este mai diversa decat oricand. Acestea au fost planuite aici, dar au fost altele coordonate de peste mari sau pe Internet. Extremisti de toate varstele, de toate genurile si din toate straturile sociale, uniti de o ideologie toxica, ii motiveaza", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.