Oamenii legii au trimis fotografii autoritatilor din Romania, iar familia a fost cea care a identificat-o pe femeie ca fiind cea disparuta, dupa ce masina in care se afla a plonjat in Dunare. Femeia se afla in masina impreuna cu sotul ei si cu doi dintre copiii lor, de 22, respectiv 3 ani. Cu totii au murit, dar pana acum doar unul dintre trupurile neinsufletite a fost gasit.

Sarbii au gasit trupul unei femei, vizavi de Svinita. Ne-au anuntat prin Politia de Frontiera, au trimis si cateva fotografii cu cadavrul, iar un membru al familiei a recunoscut ca ar fi vorba de femeia de 40 de ani. Urmeaza ca familia sa recupereze cadavrul”, a declarat Cecilia Danet, purtatorul de cuvant al IPJ Caras- Severin, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Sambata, un autoturism cu cinci pasageri a cazut in Dunare, in zona localitatii Coronini din Caras Severin. Doar soferul masinii a reusit sa se salveze, iar de atunci celalalte patru persoane aflate in masina au fost cautate de scafandri si autoritatile din judet.