Donald Trump ataca presa care ii este nefavorabila prin intermediul unor postari pe Twitter. Presedintele SUA a scris ca licentele unor canale de stiri, printre care se numara si NBC, ar trebui contestate si suspendate daca este cazul, pentru ca transmit stiri false. 

NBC este canalul care l-a facut cunoscut pe presedintele american prin intermediul show-ului The Appretience, care l-a avut drept protagonist pe Trump, timp de 14 sezoane.

„Posturile de stiri au devenit atat de partizane, inselatoare si false, incat ar trebui ca licentele lor sa fie contestate si, daca este necesar, chiar revocate”, a declarat presedintele SUA, potrivit CNN.

Conflictul dintre Trump si postul de televiziune a inceput in urma cu o saptamana, cand televiziunea a vorbit despre relatii tensionate intre presedintele SUA si secretarul de stat, Rex Tillerson, care, potrivit postului l-ar fi facut "imbecil" pe acesta, noteaza Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.