O fetita in varsta de 5 ani din Australia a intrat deja la menopauza, dupa ce a avut prima menstruatie la doar 4 ani. 

Emily Dover din Australia s-a dezvoltat rapid in primii doi ani de viata, iar medicii au descoperit ca sufera de pubertate precoce si boala Addison. Altfel spus, organismul fetitei nu are capacitatea de a produce destui steroizi, iar copila are o cantitate de hormoni asemanatoare cu cea a gravidelor.

La doar patru luni, fetita era dezvoltata ca un copil de un an. "A continuat sa creasca. La patru luni o imbracam in hainute pentru bebelusi de 12-18 luni", isi aminteste mama fetitei, potrivit Digi24.ro.

Treptat, Emily a inceput sa sufere de insomnii si dureri groaznice. Mama ei a incercat sa ii explice de ce corpul sau reactioneaza diferit.

Medicii i-au recomandat un tratament cu hormoni care presupune ca micuta trebuie sa faca injectii o data la trei luni. Pentru ca acesta este foate costisitor, parintii fetei au deschis un cont si o pagina de donatii pentru a strange banii necesari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.