Dupa ce fosta sotie a presedintelui Statelor Unite, Ivana Trump, si-a arogat in gluma titlul de "Prima Doamna", reactia actualei sotii a lui Donald Trump nu a intarziat sa apara.

In cadrul unui interviu acordat "Good Morning America" de pe ABC, Ivana Trump, care se afla in camapania de promovare a cartii "Raising Trump" si-a arogat titlul de "Prima doamna".

"Am numarul direct de la Casa Alba dar nu vreau sa-l sun acolo pentru ca este Melania", a raspuns Ivana, chestionata daca mai vorbeste cu fostul ei sot. "Si nu vreau sa creez gelozie sau ceva de genul acesta pentru ca, practic, sunt prima sotie a lui Trump. OK? Sunt Prima doamna, OK?", a completat ea, potrivit Reuters.

Purtatoarea de cuvant Stephanie Grisham a transmis ca Melaniei Trump "ii place sa traiasca la Washington si este onorata de rolul sau de Prima doamna a SUA".

"Ea are intentia de a-si utiliza titlul si rolul sau pentru a-i ajuta pe copii, nu pentru a vinde carti. Nu exista, in mod clar, niciun fundament pentru aceasta declaratie din partea unei foste sotii. Nu este, din pacate, decat zgomot, pentru a atrage atentia si a-si servi propriile interese", a mai spus ea, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Ivana Trump: Fara mine, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.