Scarile rulante ale avionului regelui Salman al Arabiei Saudite s-au defectat pe aeroportul Vnukovo din Moscova. Monarhul se afla intr-o vizita istorica in Rusia unde urma sa se intalneasca cu presedintele Vladimir Putin. 

Scarile rulante realizate din aur s-au oprit in momentul in care avionul a aterizat pe aeroportul din Rusia, monarhul vazandu-se nevoit sa coboare singur treptele.

La coborare, regele Salman bin Abdulaziz al Saud a fost ajutat de reprezentanti ai armatei, care il insoteau.

Tara sa a semnat joi un acord preliminar cu Rusia, ce deschide calea achizitionarii unor sisteme de aparare antiracheta rusesti de tip S-400 si producerii lor in Arabia Saudita.

Pe langa aceste sisteme, acordul prevede achizitionarea si unora de tip antitanc Kornet-EM, a unor lansatoare de obuze TOS-1A, lansatoare de grenade tip AGS-30 si pusti tip Kalasnikov AK-103, anunta Saudi Arabian Military Industries intr-un comunicat, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.