Numeroase vedete de la Hollywood au transmis mesaje online, dupa anuntul decesului fondatorului Playboy, Hugh Hefner, pe care il numesc „un simbol american”, o „adevarata legenda”, un „om gigant” care a schimbat vietile multora.

In varsta de 91 de ani, Hugh Hefner a murit din cauze naturale, in celebrul Playboy Mansion din Los Angeles, miercuri, inconjurat de familie, scrie News.ro.

Printre primii care au adus un omagiu fondatorului Playboy s-a numarat fiul lui, Cooper Hefner, care si-a descris tatal ca un „pionier cultural”.

Tatal meu a dus o viata exceptionala si de impact, ca pionier cultural si de media si ca voce dominanta din spatele unora dintre cele mai importante miscari culturale si sociale ale timpurilor noastre, in sprijinirea libertatii expresiei, drepturilor civile si libertatii sexuale”, a spus el.

Hugh Hefner, alaturi de fiul sau, Cooper (26 de ani) / Foto: Twitter cooperhefner

Actrita si modelul Jenny McCarthy a notat pe Twitter: „Multumesc pentru ca ai fost un revolutionar si ca ai schimbat vietile atator oameni, mai ales a mea.Sper ca te-am facut mandru”.


L-am intalnit prima data cu cateva luni inainte de lansarea «Star Wars». Ma asteptam la un swinger tipic, nu la un prieten atat de loial cum a fost mereu”, a spus, la randul sau, actorul Mark Hamill.

Starul porno Ron Jeremy a spus in mesajul lui: „Astazi, lumea a pierdut o legenda. Hugh Hefner mi-a lansat cariera. Timp de 22 de ani i-am urat «Un an nou fericit!» la conacul lui. Ii voi simti lipsa”.


Cantareata si actrita Nancy Sinatra l-a numit „unul dintre cei mai draguti oameni pe care i-am cunoscut”.

„Am avut cateva conversatii minunate. A fost un om atat de interesant. O adevarata legenda. Ce final de era”, a spus actorul Rob Lowe.

One of the nicest men I've ever known. Godspeed, @hughhefner. Thanks for exerything. 😔#HughHefner

A post shared by Nancy Sinatra (@nancysinatra) on


Starleta Kim Kardashian West s-a declarat onorata pentru ca a facut parte din echipa Playboy. „Odihneste-te in pace, Hugh Hefner! Ma simt atat de onorata pentru ca am fost o parte din echipa Playboy! Ti se va simti lipsa. Te iubesc, Hef!”.


Liderul trupei Kiss, basistul Gene Simmons a notat: „Un mare om, antreprenor si inovator. Mostenirea ta traieste”.

Actorul Elijah Wood si omul de televiziune Larry King l-au numit „un gigant”. „A fost cu adevarat original si a fost prietenul meu”, a spus King.

Carmen Electra, Dennis Rodman si Paris Hilton, Heidi Montag si Donna D'Errico, care au facut parte din echipa Playboy, si-au exprimat, de asemenea, regretul prin mesaje online.

Hugh M. Hefner, simbolul american ce, in 1953, a prezentat lumii revista Playboy si a construit compania ca pe una dintre cele mai cunoscute marci americane din lume”, arata mesajul Playboy Enterprises.

Pe contul de Twitter al companiei, el a fost citat: „Viata este prea scurta ca sa traiesti visul altcuiva”.

Citeste si:
10 mesaje pe care ar trebui să le lipim prin casă pentru a le vedea...
10 mesaje pe care ar trebui...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.