Cel putin persoane au fost ranite la Londra, sambata seara, dupa ce au fost atacate cu o substanta periculoasa, posibil acid, in apropierea unui centru comercial, relateaza presa engleza.

Incidentul a avut loc in apropierea centrului comercial Westfield, din estul Londrei, si nu se considera ca ar fi legat de terorism.

Politistii s-au prezentat la fata locului dupa ce li s-a semnalat ca un grup de barbati ataca oamenii pulverizand o substanta periculoasa.

Un martor, Hossen, in varsta de 28 de ani, a declarat pentru The Guardian ca a vazut o victima alergand catre toaleta unui restaurant fast food pentru "a-si spala acidul de pe fata".

Paul Gibson, reprezentant al serviciului de ambulanta, a spus ca la locul incidentului au fost tratati cel putin cinci pacienti si alti trei raniti au fost transportati la spital.

Un barbat a fost arestat, fiind suspectat de vatamari corporale grave.

In ultimele luni, in Marea Britanie au avut loc mai multe atacuri cu acid.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.