Exista posibilitatea ca furtuna tropicala Jose sa se intensifice pana la nivelul unui uragan si sa loveasca nord-estul Statelor Unite saptamana viitoare, informeaza Centrul National pentru Uragane din SUA, potrivit CNN.

Acesta ar putea aduce ploi si vanturi puternice in New York, iar cel mai mare impact ar putea fi la sud si la est de Albany, conform Serviciului National de Meteorologie.

Jose este la aproximativ 360 de mile nord-est de Bahamas si se deplaseaza spre nord-vest. Jose se poate transforma intr-un uragan si ar putea ajunge la statutul de uragan de categoria 2 sau 3 pana marti, potrivit Accuweather.

De asemenea, parti din Rhode Island, New Jersey, Long Island, Massachusetts si Connecticut ar putea fi afectate, in conditiile in care furtuna ar avansa spre nord-vest, scrie descopera.ro.

Chiar daca exista posibilitate si ca furtuna sa ramana deasupra oceanului, in nord-estul Statelor Unite, inclusiv in New ork se vor resimti rafale puternice de vant si ploi semnificative cantitativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.