Avand in vedere situatia din Venezuela, autoritatile sunt de parere locuitorii ar putea creste iepuri pe care apoi sa-i sacrifice pentru hrana.

Poate, insa, carnea de iepure sa salveze venezuelenii? Iepurii sunt mai eficienti pentru crescatori decat porcii si vitele, conform ONU. De asemenea, se inmultesc foarte repede.

Totusi, adversarii presedintelui Nicolas Maduro isi pun problema de unde anume se vor procura furaje sau metal pentru custi, tinand cont de faptul ca in Venezuela lipseste aproape orice, scrie digi24.ro.

Prabusirea haotica a modelului economic socialist din tara a dus la penurii cronice de alimente, ceea ce a dus la malnutritie si a lasat milioane de oameni in imposibilitatea de a gasi mancare.

Presedintele Nicolas Maduro pune lipsa alimentelor pe seama protestelor opozitiei, care a blocat drumurile, si pe “razboiul economic” condus de adversari, cu ajutorul Washingtonului.

Problemele economice au lasat si gradinile zoologice fara suficienta mancare pentru animale. Aproximativ 50 de animale au murit de foame anul trecut, la o gradina zoologica din Caracas, spune un lider de sindicat. Guvernul neaga ca animalele au murit de foame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.