Phenianul a avertizat SUA ca va provoca "cea mai mare dintre suferinte", daca americanii insista ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impuse in urma celui de-al saselea test nuclear. 
Ministerul de Externe din Coreea de Nord anunta, printr-un comunicat de presa, ca, daca "Washingtonul introduce aceasta rezolutie ilegala cu privire la o insasprire a sanctiunilor, Coreea de Nord va face astfel incat sa fie absolut sigura ca Statele Unite vor plati pretul. Masurile care vor fi luate vor cauza Statelor Unite cea mai mare dintre suferinte si dureri din istoria lor. Lumea va fi martora modului in care Coreea de Nord ii domesticeste pe gangsterii americani lansand o serie de actiuni care vor fi mai dure decat isi vor putea imagina ei vreodata”, anunta Digi24.ro.

Washingtonul a chemat, luni, Consiliul de Securitate ONU, pentru a se pronunta asupra unor noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord. Phenianul este acuzat ca ameninta pacea prin programele sale nucleare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.