Autoritatile germane au descoperit liste cu peste 5.000 de nume de tinte posibile, inclusiv peste 100 de politicieni, in cursul unor raiduri vizand locuinte si locuri de munca ale unui numar de doi suspecti de terorism, arestati saptamana trecuta in landul Mecklenburg-Vorpommern, din estul tarii.

Nu este clar daca suspectii au urmarit persoanele de pe lista sau daca au facut planuri concrete de crima. O mare parte dintre informatiile de pe lista erau publice.

Politicienii vizati faceau parte din numeroase partide, inclusiv din cel al cancelarului Angela Merkel, anunta News.ro.

Pe 28 august, politia germana a efectuat perchezitii in locuintele si la birourile unui politist si unei alte persoane, suspectati ca intentionau sa captureze si sa ucida politicieni, din cauza opiniilor acestora privind imigratia, au anuntat autoritatile.

Parchetul a anuntat ca suspectii, care se temeau ca politicile privind refugiatii vor saraci Germania si vor arunca tara in criza, isi faceau provizii de mancare si munitie si planuiau atacuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.