Secretarul American al Apararii, James Mattis, a avertizat Coreea de Nord cu "un raspuns militar masiv" la orice amenintare la adresa SUA sau a aliatilor sai, informeaza CNN.
"Am spus foarte clar ca avem capacitatea sa ne aparam pe noi si pe aliatii nostri, Coreea de Sud si Japonia, in fata oricarui atac. Si angajamentul nostru fata de aliati este solid: orice amenintare fata de Statele Unite sau de teritoriile lor, inclusiv Guam sau aliatii nostri, va fi intampinata cu un raspuns militar masiv, un raspuns coplesitor", a declarat Mattis, in urma unei intrevederi cu liderul de la Casa Alba, Donald Trump, cu vicepresedintele Mike Pence si cu principalii consilieri pentru securitate nationala, potrivit stirileprotv.ro.

"Nu dorim anihilarea totala a unei tari, si anume Coreea de Nord, dar, asa cum am spus, avem multe optiuni pentru a face acest lucru"
, a adaugat el.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.