Un barbat a deschis focul intr-un teatru plin din Johannesburg, dupa ce si-a pierdut telefonul printre spectatori, a anuntat luni Politia sud-africana, citata de AFP. Barbatul a ucis o persoana si a ranit alte opt.

Incidentul a avut loc duminica, in teatrul Hillbrow, aflata intr-un cartier din centru, cunoscut pentru rata mare a infractionalitatii. Barbatul a tras la intamplare in multime, cerandu-si telefonul inapoi, a declarat un reprezentant al politieii.

Se crede ca telefonul barbatului a fost furat. El a fugit pe jos dupa incident”, a adaugat ofiterul.

Administratorul teatrului a povestit ca a auzit focuri de arma si a intrat in sala, unde spectatorii se ingramadeau sa iasa.

“Se pare ca barbatul si-a pierdut lucrurile in multime si a inceput sa se planga de telefonul sau. El a luat un microfon si a cerut ca cel care l-a luat sa i-l dea inapoi”, a spus Phanankosi Dube.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.