Angela Merkel a facut fata opozantilor, care au huiduit-o in timpul unui miting de campanie, tinut in fosta Germanie de Est. 

Merkel candideaza pentru al patrulea mandat consecutiv si este principala favorita in alegerile legislative din 24 septembrie.

Unii dintre sustinatori sunt furiosi ca, in ultimii doi ani, a acceptat intrarea in Germania a peste 1 milion de refugiati.

Manifestantii au expus pancarte pe care scria: "Du-te la musulmani", "Merkel, dispari" si "Salvati Constitutia de Merkel".

Din cauza protestelor, Angela Merkel si-a intrerupt discursul de trei ori. Cu toate acestea, nu s-a lasat descurajata si le-a raspuns protestatarilor, punctand faptul ca manifestatia lor nu va rezolva problemele Germaniei.

"Este o realitate ca in 2015 au ajuns in Germania foarte multi refugiati. As vrea sa le multumesc celor care au ajutat in acel moment: primarului, politicienilor locali, numerosilor voluntari. Va multumesc pentru ca n-ati stat deoparte cand era o urgenta umanitara. A fost un chip frumos al Germaniei", a specificat Angela Merkel, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.