Un catel a devenit erou dupa uraganul Harvey, din Texas. Animalul a fost surprins in timp ce se plimba pe strazile orasului Sinton, carand in colti o punga cu mancare pentru catei. 

Animalul a devenit simbolul rezistentei texanilor in fata fortei naturii, noteaza Houston Chronicle, citat de Mediafax.ro.

Otis, un metis ciobanesc german, a disparut din curtea casei, din oraselul texan Sinton, vineri seara. Salvador Segovia, in varsta de 65 de ani avea grija de Otis, catelul nepotului sau, dupa ce acesta parasise orasului din cauza inundatiilor. El este si cel care a constatat disparitia patrupedului.

Barbatul a pornit in cautarea cainelui si nu a trecut mult pana vecinii i-au oferit informatii despre el. Otis se plimba in zona, tragand dupa el punga cu mancare pentru catei.

"Otis este un caine special. Este de mare ajutor si il linisteste pe Carter dupa vizitele sale la spital pentru astm si convulsii. Otis este si o celebritate locala. Otis poate merge la Dairy Queen si obtine un hamburger. Este singurul catel care are voie sa se aseze in fata judecatoriei din oras. E un catel bun", a mai spus Segovia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.