"Despacito", melodia cantata de Luis Fonsi a ocupat primul loc in lista Hot 100 Billboard pentru a 15-a saptamana la rand, depasind astfel recordul melodiei "Macarena", lansata in 1996 de Los Del Rio. 

Piesa scrisa de Luis Fonsi, alaturi de Erika Ender, mai are o saptamana si egaleaza pozitia obtinuta de "One Sweet Day", interpretata de Mariah Carey, alaturi de trupa Boyz II Men, care a dominat topul timp de 16 saptamani consecutive.

"Despacito" este si piesa care s-a mentinut cel mai mult timp in top Hot 100, depasind hituri precum "I Will Always Love You", "I'll Make Love to You" si "Candle in the Wind".

Popularitatea acestei melodii a ajuns atat de departe, incat a urcat pe prima pozitie si in Finlanda, Malaezia, Mexic, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia si Suedia.

Videoclipul a atins 2,5 miliarde de vizualizari pe Youtube si este considerat cel mai rapid al doilea succes din istoria platformei, noteaza Agerpres.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.