SUA suspenda temporar eliberarea de vize in Rusia din cauza reducerii personalului diplomatic, masura luata de Moscova pentru a riposta in fata sanctiunilor impuse de amercani. Anuntul a fost facut de ambasada americana. 

"Din cauza limitei impuse de Guvernul rus cu privire la numarul personalului diplomatic autorizat sa se afle in Rusia, toate operatiunile legate de vize in afara imigratiei vor fi suspendate pe 23 august. Operatiunile se vor relua pe 1 septembrie la Moscova, dar operatiunile in consulatele americane (in alte orase ruse) vor ramane suspendate pe termen nedeterimat", a anuntat Ambasada Statelor Unite, intr-un comunicat de presa, potrivit Bursa.ro.

Aceste masuri vor ramane in vigoare tot atat timp cat cele impuse de Moscova.

Reactia din partea ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, a venit rapid. Acesta considera ca masura este o incercare de a provoca o atitudine ostila in randul cetatenilor rusi impotriva autoritatilor de la Moscova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.