Un vehicul a intrat luni dimineata in doua statii de autobuz, la Marsilia, a ucis un pieton si a ranit altul, dupa care a fost interceptat in sectorul Vieux-Port de politie, care l-a retinut pe sofer, potrivit unor surse concordante din cadrul politiei, relateaza AFP.

Update 14:45- Barbatul care a intrat cu masina statiile de autobuz din Franta era cunoscut politiei pentru infractiuni minore si avea probleme psihice, a declarat o sursa din politie, citata de Reuters.

Faptele au avut loc intre ora (locala) 8.30 (9.30, ora Romaniei) si 9.30 (10.30, ora Romaniei), potrivit acestei surse.

Un furgon Renault Master a intrat intr-o prima statie de autobuz, in arondismentul al 13-lea, si a ranit grav o persoana, iar apoi in alta statie de autobuz, in arondismentul al 11-lea, si a omorat o femeie.

Vehiculul respectiv a fost oprit, cateva minute mai tarziu, de catre politie in sectorul Vieux-Port, iar brigada anticriminala a procedat la retinerea soferului.

”Operatiune a politiei in curs”, a anuntat dupa aceea pe Twitter Politia din Bouches-du-Rhône, ”evitati sectorul Vieux-Port bulevardul Charles Livon".

Potrivit unor jurnalisti AFP aflati la fata locului, sectorul Vieux-Port este complet incercuit, iar numeroase efective de politie, pompieri si militari se aflau la fata locului, scrie News.ro.

Barbatul retinut, in varsta de 35 de ani, nu ar fi din Marsilia, potrivit unei surse din cadrul politiei.

Politiile judiciare de la Marsilia si Lyon au fost sesizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.