Nicolás Maduro Guerra, fiul presedintelui venezuelean, ameninta sa atace Casa Alba cu pusti, daca presedintele Donald Trump va trimite armata SUA in tara sa, relateaza CNN.

Fiul liderului de la Caracas a confundat, insa, locul unde se afla resedinta presedintelui SUA.

“Daca evenimentul improbabil de incalcare a patriei noastre se intampla, pusti vor ajunge la New York”, a spus el. “Domnul Trump, vom ajunge si cuceri Casa Alba”, a adaugat Maduro Guerra.

Casa Alba a condamnat regimul presedintelui Maduro pentru incalcarea drepturilor omului si au impus sanctiuni unor oficiali de la Caracas. Peste 120 de oameni au murit in manifestatii antiguvernamentale incepand din luna aprilie.

Saptamana trecuta, Trump a declarat ca nu exclude posibilitatea unei interventii militare in Venezuela. “Venezuela nu este foarte departe, iar oamenii sufera si mor. Avem multe optiuni pentru Venezuela, inclusiv o posibila optiune militara, daca va fi necesara”, a spus el.

Purtatorul de cuvant al Pentagonului, Eric Pahon, a dat asigurari ca Departamentului Apararii nu a primit ordie pentru operatiuni vizand Venezuela, dar este pregatit la nevoie, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.